donderdag 18 augustus 2011

Weer een ervaring rijker

De hele dag in spanning gezeten, want vandaag zou ik K3 live gaan zien. Samen met mijn zus naar het World Forum Theater in Den Haag afgereisd om onze eerste 3D musical te zien, namelijk Alice in Wonderland K3. Eenmaal aangekomen in Den Haag ontdekken we een waar kinderparadijs. De meisjes hebben de dag van hun leven en worden door de ouders in een 'leuk' jurkje gehesen (goede merchandising).

De show begon uiteraard met het opzetten van de befaamde bril en het duidelijke verzoek geen foto's en filmopnames te maken. Rustig van de musical genieten kan uiteraard niet, aangezien de kinderen om ons heen erg enthousiast zijn en de ouders het eerste bericht van de voorstelling deels negeren. Mijn zus en ik wanen ons in een film met een slecht verhaal. Uiteraard mooi om de techniek van tegenwoordig te zien en dat we zelf musicals in 3D kunnen beleven. De grootste verrassing van de avond bleek in het laatste nummer te zitten. Het hele World Forum Theater stormde naar het podium en negeerde het bewuste bericht nu volkomen.

Wat ik zeker weet is dat alle kinderen een geslaagde avond hebben gehad en dat het geen nieuwe verslaving wordt voor mijn zus.

2 opmerkingen:

  1. Ha ha, ik was zo'n moeder die haar kind in zo'n jurkje hees!! maar ze was er maar al te blij mee.

    X Nicole.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn inderdaad weer een ervaring rijker! Ach, alles om 'Bert' weer eens te zien...

    BeantwoordenVerwijderen