donderdag 8 mei 2014

De grote oversteek

Dinsdag hebben we Bali verlaten voor een eiland bij Lombok, Gili Trawangan. Vanuit Candidasa zijn we met auto naar Padang Bai gebracht. Vanuit hier startte onze twee uur durende bootreis naar het 'party-eiland'. Eerder hebben we al gelezen dat er geen gemotoriseerde voertuigen aanwezig zijn, dus dat alles te voet, op de fiets of met paard en wagen wordt gedaan.

De eerste zorg die wij hebben, hoe krijgen wij onze koffers bij ons hotel? Als we aankomen zien we al snel dat het niet fijn is om met de koffers te slepen, dus kiezen we voor paard en wagen. Echt heel zielig eigenlijk, maar we zijn wel heel blij dat we niet hoeven te lopen. We verblijven twee nachten in een hotel aan het strand. Mijn doel is om een schildpad te spotten. En ja, het is gelukt. De laatste nacht op het eiland verblijven we in leuke huisjes iets verder van het strand. Heel schattig, maar jammer van de ongedierte.
Op het eiland hebben we vrij weinig gedaan. Slapen, zonnen, snorkelen, eten en drinken kan ook heel zwaar zijn? Vanaf morgen gaan we waarschijnlijk wat meer ondernemen. We gaan dan weer terug naar Bali en verblijven twee nachten in Sanur.

Foto's: Bali 2014 - dag 8: Candidasa - Gili Trawangan
Foto's: Bali 2014 - dag 9 + 10: Gili Trawangan
Foto's: Bali 2014 - onder water

Geen opmerkingen:

Een reactie posten