donderdag 15 mei 2014

De laatste dag(en)

Afgelopen dinsdag verlaten we Nusa Lembongan voor onze laatste verblijfplaats, Kuta. We verblijven 3 nachten in de meest toeristische plaats van Bali. 

Je merkt dat je snel in een ritme komt van een 'normale' vakantie. We ontbijten, liggen bij het zwembad, douchen en we gaan het centrum in om te winkelen en wat te eten. Soms proberen we hier wat variatie in te brengen. Niet te veel we moeten natuurlijk niet vermoeid raken.

Woensdagochtend willen we niet bij het zwembad blijven, dus besluiten we naar Kuta Beach te lopen. Inderdaad een breed strand, maar we missen de strandtenten met strandbedjes. Daarnaast vinden we het ook niet heel gezellig ogen, dus besluiten toch maar naar ons hotel te gaan. Verder houden we ons vast aan het ritme.

Donderdag gaan we na het zwembad en voor het winkelen en eten toch nog wat ondernemen. We hebben namelijk besloten, nou eigenlijk ik, dat we nog een bezienswaardigheid van Bali willen zien. We vragen naar een chauffeur die ons naar de Tanah Lot tempel brengt. Een tempel op de rots en leuk voor de plaatjes. We hebben hier wat rond gelopen, maar wederom een commercieel feestje. Het is Eem kunst om een foto te maken zonder een groep toeristen op je schermpje. Het staat bekend om de mooie zonsondergang, maar hier hebben we niet op gewacht. Het was druk, warm en er waren zoveel wolken dat je met zult zien dat de wolken de zonsondergang verbergen. Voor de drukte gaan we dus terug maar het hotel waar we ons ritme weer oppakken.

Vandaag is onze laatste dag alweer van de vakantie. Vanavond om 20.35 vliegen we terug naar Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten