zondag 9 oktober 2011

Een rustige dag

Vandaag gaan we Kanchanaburi alweer verlaten en gaan we richting Cha-am. Als de tijd het toelaat kunnen we ’s middags genieten van wat vrije tijd, oftewel een duik in het zwembad, maar voordat we hier aankomen gaan we naar de grootste drijvende markt van Thailand, Damnoen Saduak.

Om bij de drijvende markt te komen, moeten we gebruik maken van een long tailboot. Dit lijkt geen probleem, aangezien we hier al eerder gebruik van hebben gemaakt, maar deze ligt wel heel diep in het water en heeft geen lekker banken of stoelen. Eenmaal bij de markt aangekomen, lijken we weer in een andere wereld. Kraampjes lang het water en winkels in de boten.  Niet alleen dit valt ons op, maar wederom de geuren komen op ons af. We kopen wat prullaria voor de familie en zijn dan al snel uitgekeken.

We vervolgen onze weg richting Cha-am en eten nog wat onderweg. Wanneer we aankomen in het hotel staan we helemaal versteld. Wat een mooi hotel. Niet alleen de lobby, maar ook de kamer is fantastisch. Ons geluk kan niet op, want we hebben ook nog ruim de tijd om van de zon te genieten en een duik te nemen in het geweldige zwembad.

Dan gaan we nog even een kijkje nemen bij een vissersdorpje. Hier is niet veel te beleven, maar wel leuk om gezien te hebben wat hier allemaal gebeurt en hoeveel mensen hiervan leven. Hierna staat alleen het avondeten op het programma en gaan we lekker naar onze kamer. Op naar de laatste ‘actieve’ dag van Thailand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten