maandag 10 oktober 2011

In de relaxmodus

Vandaag mogen we heerlijk laat wakker worden en we hebben een heerlijke week Ko Samui in het vooruitzicht. We zijn dan ook volledig in de relaxmodus. We gaan rond 11.00 met de bus naar de boot. De boot zal ons van Chumphon naar Ko Samui brengen. We moeten ongeveer vier uur op een boot zitten, dus dat is behoorlijk lang. Gelukkig konden we wat zonnestralen meepakken, dus dat maakt veel goed.

Eenmaal op Ko Samui aangekomen, worden we naar ons hotel gebracht voor de komende zes nachten. We hebben een fantastisch uitzicht en de zwembaden zien er goed uit. We weten dan ook zeker dat we hier helemaal tot rust gaan komen.

Het idee was om ’s avonds met Linda en Stan de ‘stad’ in te gaan, maar opeens begon het hard te regenen. Toen maar lekker in het hotel gebleven, want hier kon je ook goed eten. We hebben ons buikje vol gegeten, want we konden eindelijk iets anders kiezen dan rijst. Wat een verademing. Daarna lekker naar de kamer, zodat we konden bijkomen en voorbereiden voor de eerste relaxte dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten